همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

طرز تهیه سالاد تابستانی هندوانه و خیار

سالاد هندوانه و خیار یکی از سالادهای تابستانی است که به راحتی و در زمان کوتاه تهیه میشود و خوردن آن در روزهای گرم تابستان بسیار دلچسب است. ترکیب هندوانه، خیار و پنیر شاید چیزی نباشد که تا به حال به آن فکر کرده باشید، طعم شیرین و خنک هندوانه در کنار طعم نمکی پنیر مزه ای متفاوت است.
سالاد هنذوانه و خیار 
مواد لازم برای تهیه سالاد هندوانه و خیار :

  • خیار بدون دانه :۲ عدد 
  • پنیر ریکوتا: ۲۰۰ گرم 
  • هندوانه کوچک: یک عدد 
  • نمک دریایی و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • دانه کدو تنبل نمک زده شده و سرخ شده: ¼ فنجان
  • روغن زیتون: به مقدار لازم

 


طرز تهیه سالاد هندوانه و خیار :

ابتدا پوست و دانه هندوانه را گرفته و آن را به شکل مثلث های باریک برش بزنید، خیار را شسته و پوست آن را بگیرید سپس به شکل دایره های باریک خرد کنید.

ظرف مورد نظر را آماده کرده و هندوانه و خیار خرد شده را با سلیقه خودتان داخل ظرف بچینید، در مرحله بعد  پنیر ریکوتا  را خلالی کرده  و لا به لای خیار و هندوانه بچینید.

در نهایت دانه های کدو را روی سالاد ریخته و نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کرده و مقدار کمی روغن زیتون روی آن می ریزیم. سالاد تابستانی هندوانه و خیار آماده سرو است. 


نکته:

  1. میتوانید به جای پنیر ریکوتا از پنیر لقوان یا پنیر تبریزی استفاده کنید.
  2. حتما دانه های هندوانه را جدا کنید تا خوردن سالاد راحت تر شود.


خواص هندوانه:

  • مواد مغذی موجود در هندوانه موجب بهبود سلامت قلب میشود و ریسک حملات قلبی را کاهش می دهد.
  • مصرف هندوانه موجب هضم آسان غذا شده و از بروز یبوست جلوگیری میکند.
  • هندوانه حاوی آنتی اکسیدان بوده و به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از رادیکال‌های آزاد به بدن کمک می‌کند.
  • مصرف هندوانه در روزهای گرم تابستان به تأمین آب بدن کمک می‌کند و موجب حفظ رطوبت بدن میشود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.