سالاد هندوانه و خیار یکی از سالادهای تابستانی است که به راحتی و در زمان کوتاه تهیه میشود و خوردن آن در روزهای گرم تابستان بسیار دلچسب است. ترکیب هندوانه، خیار و پنیر شاید چیزی نباشد که تا به حال به آن فکر کرده باشید، طعم شیرین و خنک هندوانه در کنار طعم نمکی پنیر مزه ای متفاوت است.
مواد لازم برای تهیه سالاد هندوانه و خیار :- خیار بدون دانه :۲ عدد
- پنیر ریکوتا: ۲۰۰ گرم
- هندوانه کوچک: یک عدد
- نمک دریایی و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- دانه کدو تنبل نمک زده شده و سرخ شده: ¼ فنجان
- روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد هندوانه و خیار :
ابتدا پوست و دانه هندوانه را گرفته و آن را به شکل مثلث های باریک برش بزنید، خیار را شسته و پوست آن را بگیرید سپس به شکل دایره های باریک خرد کنید.
ظرف مورد نظر را آماده کرده و هندوانه و خیار خرد شده را با سلیقه خودتان داخل ظرف بچینید، در مرحله بعد پنیر ریکوتا را خلالی کرده و لا به لای خیار و هندوانه بچینید.
در نهایت دانه های کدو را روی سالاد ریخته و نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کرده و مقدار کمی روغن زیتون روی آن می ریزیم. سالاد تابستانی هندوانه و خیار آماده سرو است.
نکته:
- میتوانید به جای پنیر ریکوتا از پنیر لقوان یا پنیر تبریزی استفاده کنید.
- حتما دانه های هندوانه را جدا کنید تا خوردن سالاد راحت تر شود.
خواص هندوانه:
- مواد مغذی موجود در هندوانه موجب بهبود سلامت قلب میشود و ریسک حملات قلبی را کاهش می دهد.
- مصرف هندوانه موجب هضم آسان غذا شده و از بروز یبوست جلوگیری میکند.
- هندوانه حاوی آنتی اکسیدان بوده و به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد به بدن کمک میکند.
- مصرف هندوانه در روزهای گرم تابستان به تأمین آب بدن کمک میکند و موجب حفظ رطوبت بدن میشود.