همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

طرز تهیه سوپ عدس

سوپ عدس یکی از سوپ های خوشمزه و مقوی است که بیشتر در فصل زمستان تهیه و سرو میشود، این آش با ترکیب سبزیجات و عدس درست میشود که  هر دو دارای مواد مغذی بسیاری هستند و برای درمان بیماری هایی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا که در فصل سرد زمستان رایج است مفید میباشد.

Image result for brown lentil and vegetable soup

  

مواد لازم برای سوپ عدس: 
  • هویج: سه عدد هوی
  •  کرفس: سه شاخه
  • پیاز: یک عدد
  • عدس : دو فنجان 
  •  رب گوجه: 395 گرم
  •  سیر : 2 حبه
  •  جعفری تازه خرد شده: یک چهارم فنجان
  • پنیر پارمسان رنده شده: در صورت تمایل
  • پونه کوهی: یک دوم قاشق چای خوری  
  •  آب سبزیجات: 5 فنجان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • سرکه انگور: یک قاشق غذا خوری 
 
طرز تهیه سوپ عدس:
برای درست کردن این سوپ مقوی ابتدا عدس را شسته و بگذارید تا کمی خیس بخورد، در این میان سبزیجات را شسته و خرد کنید.
پیاز را در قابلمه مورد نظر بریزید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود ، سپس نمک و ادویه ها را افزوده و تفت دهید.
حالا سیر را رنده کرده و بریزید و بعد از یکی دو تفت سبزیجات خرد شده را افزوده و بعد از کمی تفت دادن عدس و آب سبزیجات را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بپزد.
 به سوپ خود با نمک و فلفل چاشنی بزنید. سرکه را داخلش بریزید و سرو کنید. روی هر کدام از کاسه ها جعفری بریزید و اگر دوست داشتید می توانید مقداری پنیر پارمسان نیز اضافه کنید.

خواص پونه کوهی:
  • پونه کوهی خاصیت خلط آور دارد و موجب پاکسازی سیستم تنفسی میشود.
  • خوردن دم کرده پونه به درمان نفخ، گاز یا درد معده کمک میکند.
  • پونه کوهی  برای درمان سرما خوردگی و آنفولانزا مفید است.
  • پونه خواص آرام بخش داشته و به افراد در رفع مشکلات خود در خواب کمک می کند.
  • پونه موجب بهبود سلامت دستگاه گوارش میشود.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.