انجیر خوراکی ، انجیر ، شال انجیر ( نام علمی : Ficus carica ) سرده انجیر دارای 600 گونه می باشد که اغلب انواع آن وحشی یا زینتی هستند مانند درخت معروف به درخت کاتوچو (فیکوس الاستیکا) که هم زینتی است و هم صنعتی. فیکوس بنگالنسیس و فیکوس رلیگیوزا انواع زینتی این گیاه می باشند که در تزئینات و به عنوان گیاه آپارتمانی مصرف زیاد دارند.
منبع : ویکی پدیا
پژوهشگران دانشگاه اینسبروک استرالیا توصیه می کنند انجیرهای کاملا رسیده بخرید، چرا که انجیر پخته خواص آنتی اکسیدانی بیشتری دارد در ادامه با ما همراه باشید تا با خواص معجزه آسای این میوه پرطرفدار بیشتر آشنا شوید:
شادابی پوست
مصرف انجیر موجب حفظ جوانی و درخشندگی پوست می شود. این میوه به دلیل برخورداری از اسیدهای چرب امگا3 و ترکیبات ضدالتهابی، به تغذیه پوست، رفع قرمزی ناشی از آکنه کمک می کند و مانع پیری می شود.
عصاره آب انجیر سرشار از نوعی ترکیب فعال فیتوشیمیایی موسوم به بنزآلدهید است که خاصیت ضدسرطانی دارد. مطالعات نشان داده است ترکیبات زیست فعال موجود در انجیر نظیر فنولیک، کومارینز و اسیدهای چرب به درمان سرطان پوست غیرملانوم کمک می کند. همچنین گفته می شود کومارینز در درمان سرطان پروستات مؤثر است.
کنترل فشار خون