مثبت زندگی: نباید کتمان کرد که سالاد سر سفر ایرانیها همیشه هست و جایگاهش را نمیتوان با چیز دیگری تغییر داد. در مهمانیها سالاد کاهو و فصل درست میکنیم و وقتی جمع خودمانیتر باشد و گوچه برنج و قورمهسبزی داسته باشیم، سالادشیرازی درست میکنیم. اما امروز در مثبت زندگی قرار است طرز تهیه سالاد ترکیهای را به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید تا در این مقاله کاری کنیم تا در مهمانیها سالادی خاص برای مهمانتان سرو کنید.
مواد لازم برای سالاد ترکیهای
۱ عدد کاهو
نصف خیار بزرگ یا یک عدد خیار کوچک
۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ
¼ فلفل دلمه ای سبز
¼ فلفل دلمه ای قرمز
½ پیاز
۱ حبه سیر
آب یک عدد لیمو
۱ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۶ الی ۸ برگ نعناع تازه
جعفری تازه
½ قاشق چای خوری سماق
پنیر فتا و زیتون سیاه
کاهو را خرد کنید. بهتر است کاهو یکدست خرد شود تا ظاهر زیبایی به سالا شما بدهد. در مرحله بعد، هستههای خیار را دربیاورید و به همراه گوجه فرنگی خرد کنید. فلفلها را باریک به شکل خلال خرد کنید. پیاز را همانند تصویر خرد کنید و در آخر تمام مواد خرد شده را با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه سالاد ترکیهای
برای تهیه سس سالاد ترکیهای ابتدا سیر را ریز ریز کنید. آب لیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و هم بزنید. نعناع و جعفری را خیلی ریز خرد کرده و اضافه کنید.
سس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس به همه سالاد برسد. در نهایت با پنیر فتا و زیتون سیاه تزئین کرده و میل کنید.
منبع: مثبت زندگی