شله خرمایی یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی جنوبی است که در زمان کوتاه و به آسانی تهیه میشود، این دسر خوشمزه را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و در روزهای سرد زمستان سرو کنید.
مواد لازم برای شله خرمایی:
طرز تهیه شله خرمایی :
ابتدا هسته خرما را گرفته و آن را با سه لیوان آب جوش بپزید تا کمی نرم شود، سپس داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و یک لیوان آرد را بریزید و تفت دهید تا طلایی شود، سپس پوره خرما را افزوده و کره را هم بریزید.
در صورت تمایل حدود 2 قاشق گلاب اضافه کنید و سریع هم بزنید اگر موادتان سفت بود آب جوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسد نباید مثل حلوا سفت و خودش را جمع کند و از ظرف جدا شود به حالت فرنی که در آمد از روی حرارت بردارید و آماده سرو است.
آن را داخل ظرف مورد نظر بکشید و برای تزیین از خرما و گردو استفاده کنید.
خواص خرما: