همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

طرز تهیه شله خرمایی

شله خرمایی یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی جنوبی است که در زمان کوتاه و به آسانی تهیه میشود، این دسر خوشمزه را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و در روزهای سرد زمستان سرو کنید.

درست کردن شله خرمایی, نحوه درست کردن شله خرمایی


مواد لازم برای شله خرمایی:

  • خرما: یک لیوان
  • آرد : یک لیوان
  • آب جوش : سه لیوان
  • کره: 30 گرم
  • گلاب: 2 ق غ

 

طرز تهیه شله خرمایی :

ابتدا هسته خرما را گرفته و آن را با سه لیوان آب جوش بپزید تا کمی نرم شود، سپس داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و یک لیوان آرد را بریزید و تفت دهید تا طلایی شود، سپس پوره خرما را افزوده و کره را هم بریزید.

در صورت تمایل حدود 2 قاشق گلاب اضافه کنید و سریع هم بزنید اگر موادتان سفت بود آب جوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسد نباید مثل حلوا سفت و خودش را جمع کند و از ظرف جدا شود به حالت فرنی که در آمد از روی حرارت بردارید و آماده سرو است. 

آن را داخل ظرف مورد نظر بکشید و برای تزیین از خرما و گردو استفاده کنید.


خواص خرما:

  • خرما برای حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از  پوکی استخوان مفید  میباشد.
  • خرما حاوی مقدار زیادی فیبر بوده و از بروز یبوست جلوگیری میکند.
  • همچنین فیبر موجود در خرما از بروز سرطان سیستم گوارش پیشگیری میکند.
  • مصرف روزانه خرما برای تقویت قلب  بسیار مفید است و از بروز بیماری قلبی عروقی جلوگیری میکند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.