همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

طرز تهیه املت اسفناج

یکی از خوشمزه ترین املت ها، املت اسفناج می باشد که به راحتی و در مدت زمان کوتاهی می توانید آن را تهیه کنید، این املت به دلیل داشتن اسفناج و تخم مرغ سرشار از آهن و فیبر است، در ادامه مطلب به شما عزیزان طرز تهیه املت اسفناج را آموزش خواهیم داد.

طریقه پخت املت اسفناج 

مواد لازم برای تهیه املت اسفناج:

  • تخم مرغ همزده : سه عدد
  • کره : یک قاشق غذا خوری
  • اسفناج : یک پیمانه
  • فلفل قرمز یا پاپریکا : به میزان دلخواه
  • نمک : یک چهارم قاشق چای خوری

 

 

روش پخت املت اسفناج

طرز تهیه املت اسفناج:

برای تهیه این املت فقط به برگ های اسفناج نیاز داریم ، ابتدا برگ های اسفناج را خوب شسته و داخل قابلمه ای بریزید، کمی نمک اضافه کنید و بگذارید تا اسفناج ها بپزد و آب آن تبخیر شود.

حالا با کمک چاقو اسفناج ها را به صورت درشت خرد کنید و با تخم های هم زده مخلوط کنید سپس به آن فلفل و نمک بیافزایید.

در ادامه تابه ای را روی حرارت قرار داده و  کره را بریزید تا آب شود، سپس مخلوط تخم مرغ و اسفناج را بریزید و اجازه دهید تا بپزد.

 هنگامی که املت تغییر رنگ داد و به رنگ طلایی تیره تبدیل شد از لبه، آن را گرفته و تا وسط تا کنید سپس آن را به صورت داغ میل کنید.

طرز تهیه املت اسفناج فوری

خواص اسفناج:

  • اسفناج از بیماری‌های قلبی و کم خونی جلوگیری میکند و موجب تنظیم فشار خون میشود.
  • خوردن اسفناج یبوست را درمان میکند و موجب بهبود فعالیت دستگاه گوارش میشود.
  •  اسفناج برای حفظ سلامت مغز مفید است و از بروز آلزایمر جلوگیری میکند.
  • مصرف اسفناج سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.