یکی از خوشمزه ترین املت ها، املت اسفناج می باشد که به راحتی و در مدت زمان کوتاهی می توانید آن را تهیه کنید، این املت به دلیل داشتن اسفناج و تخم مرغ سرشار از آهن و فیبر است، در ادامه مطلب به شما عزیزان طرز تهیه املت اسفناج را آموزش خواهیم داد.
برای تهیه این املت فقط به برگ های اسفناج نیاز داریم ، ابتدا برگ های اسفناج را خوب شسته و داخل قابلمه ای بریزید، کمی نمک اضافه کنید و بگذارید تا اسفناج ها بپزد و آب آن تبخیر شود.
حالا با کمک چاقو اسفناج ها را به صورت درشت خرد کنید و با تخم های هم زده مخلوط کنید سپس به آن فلفل و نمک بیافزایید.
در ادامه تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا آب شود، سپس مخلوط تخم مرغ و اسفناج را بریزید و اجازه دهید تا بپزد.
هنگامی که املت تغییر رنگ داد و به رنگ طلایی تیره تبدیل شد از لبه، آن را گرفته و تا وسط تا کنید سپس آن را به صورت داغ میل کنید.
خواص اسفناج: