همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

طرز تهیه پاستا

طرز تهیه “پاستا با سس آلفردو و مرغ”  

پاستا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است که به خاطر طعم خوبش در تمام جهان فراگیر شده است و به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. پاستا انواع مختلفی دارد و با روش های متنوعی تهیه می شود. در این آموزش طرز تهیه یکی از پر طرفدارترین پاستاها را آماده کرده ایم.

 

 طرز تهیه پاستا
 

مواد لازم برای پاستا

    • کره 4 قاشق غذاخوری
    • سینه مرغ خرد شده 1 عدد
    • قارچ خرد شده 2 فنجان
    • آرد همه منظوره 1/4 فنجان
    • آب مرغ 3 فنجان
    • شیر 1 فنجان
    • فتوچینی یا اسپاگتی 225 گرم
    • نمک و فلفل به میزان دلخواه
    • نخودفرنگی تازه یا یخ زده 1/4 فنجان
    • پودر سیر 1 قاشق چایخوری
    • پنیر پارمزان 1/4 فنجان
    • جعفری مقداری برای تزیین

طرز تهیه پاستا

در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید . بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند.

در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.

در فاصله پختن پاستا در آب جوش ، در تابه ای دیگر ، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس نمک ، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دارشوند .

پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود.بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.


چند نکته برای درست کردن پاستا

  • هر چند سیر تازه عطر بی نظیری به غذای شما میدهد ولی میتوانید به جای سیر تازه از دو قاشق غذا خوری پودر سیر هم استفاده کنید.
  • جای کره هم میتوان روغن زیتون را جایگزین کرد.در نهایت  برای تزیین سس آلفردو از ریحان تازه استفاده کنید تا مزه و جلوه غذای شما چند برابر شود.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.