همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

طرز تهیه خورشت بادمجان

خورش بادمجان یکی از خورش های بسیار خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به خورش قیمه دارد، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه خورش بادمجان آشنا شوید.
خورش بادمجان,طرز تهیه خورشت بادمجان
موادلازم برای تهیه خورشت بادمجان:
  • بادمجان قلمی: 11-10 عدد
  •  پیاز سرخ شده: 3 قاشق سوپخوری
  • گوشت گوسفندی: 750 گرم
  •  گوجه فرنگی: متوسط 5-4 عدد
  •  رب گوجه فرنگی: نصف فنجان
  • نمک و فلفل: به قدر کافی
  •  غوره بی دانه: یک دوم فنجان
  •  آبغوره : یک دوم فنجان

   

طرز تهیه خورشت بادمجان:
برای درست کردن خورش بادمجان ابتدا گوشت را به شکل قیمه ای خرد کرده و داخل قابلمه ای بریزید و بشویید، سپس آب آن را گرفته و به همراه مقداری روغن تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سرخ شود.
در مرحله بعد پیاز سرخ شده را افزوده و کمی تفت دهید سپس نمک و فلفل را افزوده و 3 لیوان آب بریزید و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
در این میان  پوست بادمجان را گرفته و  با حرارت متوسط سرخ کنید تا مغزپخت شوند، بعد از سرخ شدن بادمجان، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می کنیم.
بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادمجان ها را کنار گوشت می چینیم، آبغوره و نمک را نیز اضافه می کنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می کشیم و با بادمجان و گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می کنیم. 

گرفتن تلخی بادمجان:
قبل از اینکه بادمجان ها را سرخ کنید آن ها را پوست گرفته و ورقه ای  برش بزنید و اگر تخم زیادی داشت آن ها را خارج کنید.
سپس روی بادمجان ها نمک بپاشید و آن ها را روی یک دستمال کاغذی داخل یک سینی بچینید و زیر آفتاب بگذارید تا یکی دو ساعت بماند. بعد از این مدت زمان بادمجان‌ها را فشار دهید تا تلخی آن کاملا گرفته شود، با این روش هم تلخی بادمجان ها از بین رفته و هم اینکه برای سرخ کردن بادمجان ها روغن زیاید مصرف نمیشود.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.