همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

طرز تهیه “مربای انجیر” ، خوشمزه و خوش رنگ

مربای انجیر را متفاوت تر تهیه کنید

جذابیت ویژه ای که مربای  انجیر دارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العاده ای به انجیر میدهد.

مربای انجیر

مواد لازم برای تهیه ی مربای  انجیر

  • انجیر سبز:1 کیلو
  • شکر :280 گرم
  • هل :  دو عدد
  • چوب دارچین :1 عدد( به اندازه یک انگشت)
  • آب جوشیده :  یک سوم پیمانه
  • عصاره وانیل :1/8 قاشق چایخوری
  • آبلیمو:1 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده :1/4 قاشق غذا خوری

مربای انجیر

  

آموزش درست کردن مربای خانگی انجیر خوشمزه

اول ساقه انجیر رو با کارد تیز میبرم تا کوتاه بشه ، بعد انجیرها رو میشوریم و میزاریم تا آبشون بره ، بعد با چنگال یا خلال دندون انجیرها رو دو سه تا سوراخ میکنیم ، نصف مقدار شکر رو روی انجیرا میریزیم و همینجوری میزاریم کنار حداقل 4 ، 5 ساعتی بمونن.

تو این فاصله با بقیه شکر میریم شربت مربا رو درست میکنیم ، به این صورت که آب و شکر رو میزاریم روی حرارت تا بجوشه و قوام بیاد ، فکر میکنم یه چیزی حدود یک ربع زمان ببره ، قوام اومدن شربت یعنی اینکه یه مقدار غلظت پیدا کنه یا اینکه اگه متوجه نمیشین میتونید یه قاشق از شربت رو بریزید تو یه ظرف کوچیک ، خنک که شد اونو خالی کنید روی مربا ، اگه فوری ریخت یعنی هنوز قوام نیومده ولی اگه با سنگینی و آروم ریخت یعنی کاملا به قوام رسیده ، به قوام رسیدن شربت توی مربا خیلی مهمه چون اگه به مقدار کافی حرارت نبینه و به قوام نیاد احتمال کپک زدن مربا زیاده .


برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای متوسط و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه زیاد کال باشد.

انجیر ها را خوب بشویید و سعی کنید دم آن را انقدر کوتاه نکنید که پوستش باز بشه. انجیر شسته را کاملا خشک کنید.

در یک ظرف لعابی تمام شکر را در لابه لای انجیر ها می ریزیم و به مدت 7 ساعت در یخچال نگه میداریم تا تمام شکر در انجیر حل شود.

بعد از اینکه انجیر ها با شکر درهم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه می جوشانیم تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود

و در این مدت تمام کفی را که روی انجیر ها هنگام جوشیدن بالا می آید با قاشق میگیریم تا رنگ مربا شفاف شود.

بعد از 15 دقیقه جوشیدن دارچین و هل را اضافه میکنیم .احتیاج هم نیست هل را پودر کنید.

سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر می ریزیم و اجازه میدهیم 15 دقیقه دیگر هم همچنان روی حرارت متوسط بجوشد. 

در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه میکنیم و میگذاریم 5 دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند.


مربای  انجیر خوش رنگ و لعاب

مربای انجیر ما در مدت 30 دقیقه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد . بعد از سرد شدن میتوانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

نکاتی کلیدی در تهیه مربای خوش طعم انجیر:

  • برای تهیه مربا انجیراز انجیرهای سبز و یا زرد استفاده کنید که مناسب تر از انجیر سیاه می باشد.
  • در هنگام پخت حرارت را همواره ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.
  • اگر در هنگام پخته شدن انجیرها ،دانه هایش انجیر وارد شیره مربا شد میتوانید بعد از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره آن را صاف کنید و مجددا انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید . 

منبع : http://namnak.com/%D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1.p15267

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.