همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

همه چیز

مرجعی با مطالب گوناگون برای سرگرمی شما

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی با شیر یکی از این سوپ‌های خوش طعم و لذیذ است که هم به عنوان یک وعده غذایی کامل و هم به عنوان پیش غذا مصرف می‌شود. این سوپ علاوه بر طعم و عطر بی نظیری که دارد از خواص بسیار زیادی هم برخوردار است، در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه سوپ کدوحلوایی و خواص آن آشنا شوید.

سوپ کدو حلوایی با شیر

 

مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر:

  • کدو حلوایی متوسط: یک عدد
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • خامه برای تزیین: به میزان لازم
  • آب مرغ: 2 لیوان
  • شیر: 2 لیوان

 

ادامه مطلب ...

پیده دهن باز


مواد خمیر:

تخم مرغ یک عدد
ماست دو ق غ
روغن زیتون نصف فنجان
خمیرمایه خشک یک ق چ
شکر یک ق چ
نمک یک و نیم ق چ
آب دولیوان
آرد هفت پیمانه‌
زرده تخم مرغ یک عدد (برای رومال کردن خمیر)‌
‌  ادامه مطلب ...

طرز تهیه خمیر پیتزا


طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی

خمیر پیتزا نوعی نان مخصوص است و در پخت همه پیتزاها از این خمیر استفاده می شود. اینکه خمیر پیتزایی که درست می کنید خوشمزه تر باشد و بافت نرم و لطیفی داشته باشد خیلی مهم است و به جذابیت ظاهری و طعم پیتزای شما تأثیر زیادی خواهد گذاشت. ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه نوعی خمیر پیتزا خوشمزه را برایتان آماده کرده ایم که به ساده ترین و راحت ترین روش ممکن طرز تهیه خمیر پیتزا می باشد. توجه کنید ما در آموزش، از شیر هم در کنار آب ولرم اسفاده کرده ایم چون در این صورت خمیر پیتزا درست شده کمتر خشک می شود و خوشمزه تر هم می شود. به هر حال اگر تا به امروز خمیر پیتزا درست نکرده اید،طرز تهیه و مواد لازم خمیر پیتزا برای یک عدد پیتزای بزرگ 3 نفره را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی به تنهایی می توانید خمیر پیتزای خوشمزه و مخصوص درست کنید.


Image result for ‫طرز تهیه خمیر پیتزا‬‎

 

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه کباب انگشتی کشمیری

نتیجه تصویری برای طرز تهیه کباب انگشتی کشمیری


گوشت چرخ کرده نیم کیلو

پیاز متوسط دو عدد نان تست 3 تکه
یک عدد زرده تخم مرغ
نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

  ادامه مطلب ...

رونق گرفتن پخت خانگی رب گوجه فرنگی؛ گرانی تنها دلیل نیست!

رونق گرفتن پخت خانگی رب گوجه فرنگی؛ گرانی تنها دلیل نیست!


بوی منحصربه‌فرد گوجه‌های پخته‌شده و رب‌های خانگی چند وقتی می‌شود که نوستالژی دهه ۶۰‌و قبل‌تر را به دل دهه ۹۰ و زندگی مدرن شهری آورده است. از کوچه‌های قدیمی و خانه‌های ویلایی حیاط‌دار حالا دو ماهی می‌شود که بوی رب خانگی را به راحتی می‌شود تشخیص داد. سرکار باشی، درگیر زندگی روزمره و کار سخت در یک فضای کاملا شهری و یک‌دفعه یک بو تو را به چند سال پیش ببرد وقتی با اعضای خانواده‌ات مشغول درست‌کردن رب خانگی بودی. اخیرا خانواده‌ها رو آورده‌اند به درست‌کردن رب خانگی و بیخیال خریدن رب‌های کارخانه‌ای شده‌اند؛ دلیل‌اش هم احتمالا گرانی است. سایه سنگینی که بر خانواده‌ها افتاده و حاضرند سختی‌هایش را به جان بخرند اما پول کمتری بپردازند؛ اما آیا واقعا گرانی رب‌های کارخانه‌ای دلیل گرایش مردم به درست‌کردن رب‌های خانگی شده؟

ادامه مطلب ...